Autospuiterij Harderwijk loste ons ‘’vakantieprobleem’’ op

autospuiterij Harderwijk

Afgelopen zomer ben ik er is een keertje op uit gegaan. Ik ging namelijk op vakantie met mijn vriendin. We deden dit omdat we al jarenlang niet meer op vakantie waren geweest. Dit vanwege budget tekort. Doordat we het afgelopen jaar goed gespaard hebben, wisten we dit jaar wel een vakantie te boeken. We kozen voor een autovakantie; met de auto naar Frankrijk en daar verblijven in een mooie bungalow.

Mooie week gehad, veel genoten

Toen de week van de vakantie was aangebroken, stapte we gelijk s ’ochtends vroeg al in de auto naar onze eindbestemming. De heenreis verliep goed en we deden er ongeveer 7 uur over. Toen we in het mooie Frankrijk aankwamen, voelde we al gelijk een verschil in temperatuur; het was er een stuk warmer. Vervolgens hebben we een mooie week gehad waarin we veel hebben genoten. Helaas was er toch nog een tegenvallertje aan het einde van de mooie vakantie.

Autospuiterij Harderwijk loste het probleem voor ons op

De terugreis naar huis verliep goed, totdat we in Nederland waren. Toen we namelijk net oveautospuiterij Harderwijkr de grens waren en ergens in een dorpje naar de supermarkt gingen, ging het mis. Mijn vriendin zette de auto in zijn achteruit en reed zo tegen een andere auto aan. Met als gevolg een flinke kras op de bumper. We wisten gelijk dat het overgespoten moest worden door autospuiterij Harderwijk. Dit hebben we dan vervolgens ook laten doen door autospuiterij Harderwijk. Ze hebben het mooi afgewerkt en de kras is niet meer zichtbaar. Topwerk dus! Alleen wel een iets duurdere vakantie dan verwacht….