Bakkerij Lego Friends

Voor mijn dochter was ik op zoek naar bakkerij Lego Friends. Ik schrok alleen van de prijzen in de winkels dus ben ik online gaan zoeken. Daar kwam ik terecht bij Bricks Direct. Ze verkopen hier verschillende soorten Lego, zowel tweedehands als nieuw. Soms met en soms zonder doos maar alles is gecontroleerd door Bricks Direct en dus helemaal compleet.

Tweedehands bakkerij Lego Friends

De Bakkerij van Lego Friends kocht ik hier tweedehands. En helemaal in goede staat. Ik had vooraf even gekeken wat er allemaal bij zou moeten zitten en de set was helemaal compleet. En dat voor minder dan de helft van de nieuwprijs! Ik ben erg blij met mijn aankoop. Lego is natuurlijk heel erg duurzaam dus ook prima om tweedehands aan te schaffen.

Bakkerij Lego FriendsOok voor last minute cadeautjes

Je bestelling wordt, als je voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Dus ook voor een last minute cadeautje kun je prima terecht bij Bricks Direct. De verzendkosten bedragen € 4,99 voor bezorgen in Nederland en Duitsland. Bestel je voor meer dan € 99,00 dan is verzenden gratis. Wil je ook de bakkerij van Lego Friends? Of een ander Lego pakket? Kijk dan op www.bricksdirect.nl en bekijk hoeveel jij kunt besparen op de nieuwprijs.