Barriere bij brand

Wanneer er brand is, heb je soms barrieres nodig, om de brand te stoppen. Met een barriere zorg je ervoor dat je het niet verspreidt. We hebben een aantal barrieres, maar zijn nu aan het kijken of we nog een nieuwe barriere nodig hebben. Ik denk het wel, je kan er geen genoeg van hebben denk ik, veiligheid moet altijd het allerbelangrijkste zijn. Regelmatig spreek ik met de mensen van het bedrijf waar we deze spullen halen. Dit is erg fijn, zo ben je altijd up to date van de nieuwste producten. Ze testen de producten altijd zeer zorgvuldig, waardoor het een fijne relatie is met veel vertrouwen. Gelukkig hebben we nooit ongelukken gehad.

Denios

We horen wel eens verhalen over hoe het totaal mis kan gaan en dit willen we absoluut voorkomen. Volgens mij leer je als kind al dat preventief te werk gaan het allerbelangrijkste is. Dit weten we maar al te goed, dus we doen hard ons best om dit te kunnen volhouden. Ik werk nu vier jaar hier en ik vind het nog steeds leuk. Ik hoop wel dat ik ooit een promotie krijg, ik denk dat ik mij beter kan uiten bij meer verantwoordelijkheid.