Batterijen voor mijn gehoorapparaat

Ik heb al jaren een gehoorapparaat en hier gaan batterijen in. Doordat tegenwoordig de gehoorapparaten een stuk kleiner zijn als vroeger zijn de batterijen die hierin gaan ook een stuk kleiner. Vroeger toen deze apparaten er nog niet waren had ik een kastje om mijn nek hangen waar gewoon AA batterijen in gingen en minimaal 1 of twee weken meegingen. Nu heb ik een wat moderne gehoor apparaat waardoor er een klein plat batterijtje in zit en ik deze één of twee keer per week moet vervangen. Ik heb dan ook altijd een aantal reserve batterijen in mijn zak zitten mocht ik ergens de deur uit zijn en mijn batterijen vervangen moeten worden.

U kunt zich voorstellen dat mijn gehoor ten opzichte van mensen die een goed gehoor hebben meer geld kost elke week. Mensen met een goed gehoor hoeven namelijk niet te betalen om te horen. Ik ben daarom altijd op zoek naar aanbieders van batterijen die niet te duur zijn aangezien ik er altijd veel gebruik. Zo ben ik online gaan vergelijken en kwam ik bij een website uit: goedkoop batterijen kopen. Deze webshop heb ik na lang zoeken gevonden en blijkt de goedkoopste te zijn. Ze zijn snel en leveren binnen twee werkdagen aan huis. Ik hoef er dus ook de deur niet voor uit.