Begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten

Begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten

Op zoek naar begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten, dan ben je hier aan het juiste adres. Wanneer jij wel op reis wilt, maar niet de mogelijkheid hebt om deze trip alleen te doen, dan kan je bij Adios Reizen aankloppen.  Hier organiseren zij goed georganiseerde trips voor mensen met een lichte beperking, maar die net niet alleen op weg kunnen. Echter moet je wel 18 jaar of ouder zijn om hieraan deel te kunnen nemen. 

Bij dit reisbureau is het mogelijk om ook met een rolstoel op pad te gaan. Hiervoor is een pictogram met een rolstoel te zien. Voor deze reizen geldt dat je zelfstandig transfers moet kunnen maken. Begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten

Enorm genoten

Een neef van mij is geboren met een lichamelijke beperking, echter kan hij zich redelijk goed zelf redden. Alleen bepaalde handelingen leveren een probleem op. Zo kan hij zichzelf niet aankleden en heeft daar dagelijks hulp bij nodig. Hij woont nog steeds thuis, maar heeft wel de leeftijd gekregen om alleen de wereld te ontdekken. Daarom heeft hij zich opgegeven voor een begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten. het leuke hieraan is dat hij alleen op pad kan, maar wel de nodige hulp krijgt als hij dit nodig heeft.