Binnenverlichting landelijke stijl

landelijke stijl

De kenmerken voor een landelijk interieur is gebaseerd op een rustige, rustieke sfeer. Basiskleuren als grijs, bruin en wit wordt veel in de landelijke woonvorm gezien. Het is eigenlijk een no-nonsens stijl. Soms wat stoer en altijd wel wat chique elementen. Een boerderij die alleen gebruikt wordt als woonruimte, is bijvoorbeeld uniek voor een landelijk wonen.
De open haard is in een landelijk interieur vaak de spil waar het omdraait. Ook de eettafel heeft niet alleen een gebruiksfunctie, maar zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer. Deze sfeer, kan heel goed met binnenverlichting landelijke stijl worden benadrukt. binnenverlichting landelijke stijl kopen

landelijke stijl

Landelijk wonen

De lampen die het landelijk wonen compleet maken, zijn verkrijgbaar in de vorm van schemerlampen. Lampen met een dimfunctie kunnen de woonomgeving dusdanig beïnvloeden, dat je een relaxt gevoel krijgt. Een countryfield hanglamp voor boven de eettafel zal een grote bijdrage leveren aan gezellig eten met elkaar. Ook draadlampen passen prima in de landelijke woonomgeving. Veel lampen die gebruikt worden in interieurs met industriële kenmerken, passen ook in de landelijke stijl.
Hermsen sfeervol wonen heeft een prima assortiment verlichting voor elke vorm van wonen. Online bestellen boven de 100 euro zorgt voor gratis verzending van de spullen. Kijk voor inspiratie op de website.