Blum scharnieren extra bij bestellen

Door een grote fout, van mijn kant, ja, ja, waren we een paar Blum scharnieren kwijtgeraakt, waardoor we het allemaal niet meer in elkaar konden zetten. Mijn vrouw werd erg boos, waar ik dan op mijn beurt ook weer boos van werd, ik kan er toch ook niks aan doen? Ik moest wat zorgvuldiger met de spullen omgaan. Dat is zo. Dat moet iedereen. Maar toch, om nou een ruzie te gaan maken om zoiets, vond ik enorm onzinnig. De volgende dag keek ik op een website met talloze klusonderdelen en zag ik dat je de Blum scharnieren ook gewoon los kan kopen. Wat enorm scheelt natuurlijk in prijs. Ik heb dit meteen gedaan, zelfs nog een paar extra, want je weet maar nooit, ik ga dus niet zo zorgvuldig met mijn spulletjes om.

klusonderdelen

Toen ik dit mijn vrouw vertelde begon ze te lachen en zei ze dat ik het goed had gedaan. Ik vond dit dan weer een verrassende reactie, alsof gisteren nooit heeft plaatsgevonden. Soms kan ik het even niet begrijpen hoor, de emotionele toestanden die we samen doormaken. Je hebt de neiging om het af en toe maar gewoon te laten, maar omdat ik ook wel een opvliegend karakter heb, blijft het soms even zoeken,