Cursus sportmassage voor de nieuwe werknemers

cursus sportmassage

Een maand geleden heb ik 2 nieuwe werknemers aangenomen. Dit was nodig omdat er in mijn fysiotherapie te weinig personal trainers waren. Er was een overschot aan werk en daarom nam ik niet één maar twee nieuwe werknemers aan. Ze solliciteerde op de vacature ‘’personal trainer fysiotherapie’’. Na een kleine week de nieuwe werknemers ingewerkt te hebben, wilde ik ze iets cadeau doen. Namelijk een cursus sportmassage. Ik vond dit erg handig omdat sommige klanten hier behoeften aan hebben. Ik zelf kon al sportmassages geven en de andere personal trainers ook.

Zeer geïnteresseerd in ENNVScursus sportmassage

Voor de cursus sportmassage heb ik even een vragen rondje gedaan bij mijn eigen fysiotherapie. De meeste verwezen me naar de cursus sportmassage van ENNVS kon gaan. Toen ik de verhalen hierover hoorde, was ik zeer geïnteresseerd. Ik meldde daarom mijn 2 nieuwe werknemers aan voor de cursus sportmassage van ENNVS. Nu we al weer een tijdje verder zijn, en de werknemers de cursus sportmassage achter de rug hebben, beschikken ze over een officieel certificaat. Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Het scheelt de andere werknemers namelijk veel tijd.