De tuinaanleg hebben wij aan dit bedrijf uitbesteed

De tuinaanleg hebben wij aan dit bedrijf uitbesteed

Het enige wat nog moest worden gedaan was een tuinaanleg. Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht welke wij geheel naar eigen smaak wisten op te knappen om vervolgens hier ons leven samen te mogen beginnen waar wij hopelijk heel wat jaren gelukkig in mogen zijn. Het was soms even zweten omdat er veel klussen gedaan moesten worden maar nu alles er spik en span bij staat zijn wij echt meer dan tevreden. Er was alleen wel een ding wat opeens enorm de aandacht begon te trekken en dat was de tuin. Nu het huis er van binnen en buiten netjes uitzag was de nieuwe tuinaanleg eigenlijk harder nodig dan ooit. En daarom hebben wij besloten deze klus uit te besteden aan een goede hovenier en zo ben ik eens op internet gaan zoeken naar een goed adres hiervan die ons een aantrekkelijke offerte kon geven. En zo kwam ik al snel terecht op deze site en toen ik kon lezen op welke manier zij tewerk gaan, kreeg ik hier al snel een goed gevoel bij. En dus hebben wij besloten om de tuinaanleg aan Stoop Tuinen over te dragen.