Debiteurenbeheer uitbesteding

De debiteurenbeheer uitbesteding van jouw bedrijf kan op een betrouwbare en professionele manier worden ingevuld door de specialisten van CBMK. Zij zijn zeer ervaren in het bijhouden van de debiteurenadministratie. Als een klant te laat is met betalen krijgt hij daar meteen een melding van. Deze meldingen worden zo opgesteld, dat het bij aanhoudende wanbetaling gemakkelijker is om in de rechtszaal snel betaling af te dwingen. Maar door een goede debiteuren uitbesteding is dat gelukkig vrijwel nooit nodig. CBMK maakt goede betalingsafspraken met jouw klanten. Die zijn voor iedereen duidelijk, zodat er vrijwel nooit problemen ontstaan.

Start met een advies

Het is voor een bedrijf een hele stap om over te gaan op debiteurenbeheer uitbesteding. Daar is bij CBMK alle begrip voor. Daarom zal voorafgaande aan eventuele debiteurenbeheer uitbesteding altijd eerst een uitgebreid adviestraject worden doorlopen. Daarbij wordt als eerste de actuele situatie bekeken. Op basis daarvan zullen de professionals van CBMK een aantal verbeteringen voorstellen, met name wat betreft het incassobeleid. Uiteindelijk betekent een debiteurenbeheer uitbesteding aan CBMK, dat je nog wel betrokken bent bij het debiteurenbeheer en weet welke afspraken er met de klanten worden gemaakt, maar dat dit niet meer door jouw bedrijf wordt uitgevoerd.

Samen met CBMK

Ondanks dat het een flinke hoeveelheid werk met zich meebrengt, kiezen veel bedrijven toch niet voor volledige debiteurenbeheer uitbesteding. Zij willen zelf een vorm van controle houden. Maar ook dan kunnen de specialisten van CBMK veel werk wegnemen. Zij zetten de debiteurenadministratie samen met jou op een goede manier op. Daarna kun je gebruik maken van software van CBMK om het debiteurenbeheer uit te voeren. Met die software kan heel veel tijd worden bespaard. Je kan kiezen uit diverse pakketten, met allerlei opties om de facturatie volledig digitaal te doen en om de debiteurenadministratie volledig te digitaliseren.