Druppelaar voor de planten

Het is weer voorjaar, de vakantietijd komt er aan. Elk jaar heb ik weer hetzelfde probleem. Ik moet een van mijn buren lastig vallen om mijn planten water te geven. De druppelaar planten binnen, vind ik niet zo’n probleem. Als ze die 1x per week water geven, dan is dat voldoende, dus dat durf ik wel te vragen. Maar mijn planten buiten vind ik lastiger.

Ze moeten de dode bloemetjes verwijderen, anders staat er al snel niets meer in bloei. En als het warm weer is, moet er elke dag gesproeid worden en de losse bakken met planten moeten ook nog water krijgen. Ik wil mijn buren eigenlijk niet belasten met deze taak. Ik ben daarom op internet gaan zoeken naar een oplossing. Ik heb deze gevonden in de druppelaar voor planten! Echt ideaal. Ik heb deze gelijk besteld en kreeg de complete set thuis bezorgd. Ik heb de slang (het zuiggedeelte ligt in een waterreservoir) aangesloten op de druppelaars, die kon ik direct in de grond steken en op deze manier krijgen de wortels van mijn planten water. Ideaal. Nu hoef ik mijn buren alleen nog maar te vragen of af en toe de dode bloemetjes uit de potten te halen en de planten binnen water te geven. Fijne vakantie!!