Een fietsenstalling kopen? Ga naar Provelo!

fietsenstalling kopen

Wil jij een fietsenstalling kopen? Dan heb ik een goede tip voor je! Wij kochten onze fietsenstalling bij Provelo. Ik vertel je hierover graag meer in deze blogpost.

Een goede oplossing voor ons stallingsprobleem

fietsenstalling kopenMijn man en ik waren op zoek naar een goede oplossing voor het stallen van onze fietsen. Met een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen heb je namelijk nogal wat fietsen te stallen. We hebben wel een schuur, maar deze is vrij klein. We kunnen de fietsen in principe erin kwijt, maar hebben dan geen ruimte meer voor andere spullen, zoals tuingereedschap en hobbyspullen. Daarom zochten we een oplossing specifiek voor het stallen van fietsen alleen. Deze vonden we…. Bij Provelo!

Mooi vormgegeven en goed van kwaliteit

Wanneer je besluit een fietsenstalling te kopen, wil je dat deze mooi vormgegeven is.  De fietsenstallingen die Provelo maakt en verkoopt zijn stuk voor stuk mooi, sterk van kwaliteit, slijtvast en diefstalbestendig. Wat wil je nog meer? Dat dachten wij dus ook toen we gingen kijken op de website. Er zijn diverse opties, zoals de Velo-Boxx HOME, Vel0-Boxx PRO en Velo-Boxx GARDEN. Die laatste is gespoten in een groene kleur en valt op die manier minder op in de tuin. Wij hebben gekozen voor de Velo-Boxx PRO, hierin passen 5 fietsen. Genoeg ruimte voor ons viertjes dus! Ook de kussen opbergbox had ik gezien en die was perfect.