Een goed adres voor dakwerken in Haarlem

dakwerken Haarlem

Omdat ik zo blij ben met het goede adres voor dakwerken in Haarlem, dat ik heb gevonden. Vind ik dat deze aanrader niet op dit blog mag ontbreken. Onlangs heb ik gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Eindelijk hebben mijn vrouw en ik onze droom waar kunnen maken om te kunnen uitbreiden met onze woning. Aan de woonkamer hebben wij een grote aanbouw laten maken en nu deze is afgemaakt met een mooie overkapping, zijn wij meer dan tevreden met het eindresultaat.  

dakwerken Haarlem

Een mooi eindresultaat

De dakwerken die dit bedrijf bij ons in Haarlem heeft uitgevoerd, is op zeer nette wijze gedaan. De mensen die ons kwamen helpen waren erg vriendelijk en hadden duidelijk verstand van hun vak. Alles is in één morgen afgekomen en nu genieten wij van het prachtige resultaat. 

Een verbouwing brengt nu eenmaal stress met zich mee maar bij ons is dit erg meegevallen. Nu gaan wij binnen aan de slag om alles naar wens te maken. Gelukkig is alles klaar voordat de winter aanbreekt.

Kortom, neem maar eens een kijkje op de website, hier kun je een uitstekende kwaliteit verwachten voor een lage prijs. Wie wil dat nu niet?