Een leuk bedankje gekregen

bedankje

Niet heel lang geleden heb ik een leuk bedankje gekregen van een van mijn collega’s. Een tijdje terug hadden wij een erg drukke periode op het werk en die collega van mij kon in haar eentje niet al het werk aan. Omdat ik minder uren werk dan zij, kon ik haar natuurlijk ook niet volledig helpen. Toch heeft zij mij gevraagd wat extra uren te werken, zodat wij samen het werk af konden krijgen. Natuurlijk ben ik de beroerdste niet. Wij hebben dat overlegd met de baas en zo was alles al gauw geregeld. Een paar uurtjes extra werken was voor mij geen probleem. Dit was de reden dat ik een leuk bedankje heb gekregen. Mijn collega was zo blij met mijn hulp! Dat vond ik erg lief van haar, hoewel het natuurlijk niet nodig was.

bedankje

Simpel maar doeltreffend

Kleine presentjes kunnen toch erg leuk zijn. Vooral als er bijvoorbeeld een boodschap achter zit. Dit is het doel van Memoriae, waar ook mijn presentje vandaan kwam. Hier stond een mooi versje op en dat vind ik dan ook weer leuk om te bewaren. Het is een simpel cadeautje, maar op die manier wel erg doeltreffend! Kennen jullie deze shop al?