Een waterleiding koppeling

waterleiding koppeling

Zonder een waterleiding koppeling is het best wel moeilijk om buizen aan te leggen. Omdat ik een eigen kweekkast heb en hiervoor de nodige materialen nodig heb, ben ik een trouwe fan van de Growexpert geworden. Want wat is nu makkelijker om via het internet de spullen te kunnen bestellen, dan er op uit te moeten trekken naar een vaak drukke winkel. Omdat ik dus een watersysteem aan het aanleggen was, om zo ook een keer weg te kunnen zonder een oppas te hoeven regelen, ben ik op de website gaan kijken. Hier kwam ik precies tegen wat ik allemaal nodig had en heb dan meteen een grote bestelling gedaan.  waterleiding koppeling

Geweldig systeem

Eindelijk heb ik mijn kweekkast kunnen voorzien van een regelaar om water te geven. Door middel van een waterleiding koppeling heb ik een slang door de hele kast kunnen leggen. Tevens heb ik een schakelaar gekocht die ervoor zorgt dat op bepaalde tijden de waterkraan wordt open gezet. 

Omdat ik in eerste instantie niet precies wist wat ik allemaal nodig had voor mijn kweekkast heb ik het telefoonnummer wat op de website staat gebeld. Een vriendelijke medewerker nam op en heeft mij precies kunnen uitleggen welke spullen ik allemaal nodig had.