Een zeer gezellig afdelingsuitje

afdelingsuitje

Op zoek naar de mogelijkheden voor een geslaagd afdelingsuitje, kijk dan eens op de website van VVC Adventure. Hier heb je zoveel mogelijkheden om te doen, dat het bijna onmogelijk lijkt dat je hier niets leuks tussen vindt. 

Ons bedrijf heeft al meerdere keren achter elkaar hier feesten gevierd. De laatste keer ondergingen wij een moorddiner. Een zeer spannend verhaal met lekker eten. Wat dit allemaal precies inhoud daar ga ik nu niet inhoudelijk op in, anders is de lol er al vanaf. Maar wij hebben het hier zeer naar onze zin gehad.  afdelingsuitje

Weer een leuke dag in de agenda

Eerdaags bestaat het bedrijf waar ik werk 25 jaar en de directie wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Deze keer gaan wij weer een geweldig afdelingsuitje beleven, dat is één ding wat zeker is.  Maar helaas zullen wij moeten wachten wat wij precies gaan doen, dat blijft voorlopig nog een verrassing. 

Mocht je niet precies weten welke bezigheid het beste bij jouw bedrijf past, dan kan een vriendelijke medewerker van VVC Adventure je hiermee helpen. Het is zelfs mogelijk om zelf een dagje op maat te organiseren. Voor de mogelijkheden kan je het beste een afspraak maken en je wensen kenbaar maken.