Eenpersoons duikvakantie Egypte prachtig!

duikvakantie Egypte

In de zomer ben ik de afgelopen jaren altijd al thuis geweest. Behalve de zomer die net voorbij is. Ik besloot namelijk voor dat de zomer begon, eigenlijk in de winter, om het komende jaar wél op vakantie te gaan. Omdat ik geen partner had, moest ik wel in mijn eentje gaan. Waar ik überhaupt heen ging wist ik niet, totdat mijn oom me een tip gaf.

‘’Boekte de vakantie en kon alleen nog maar wachten!’’

Mijn oom gaf me een tip voor een vakantie die ik makkelijk in mijn eentje kon gaan afleggen. Namelijk een eenpersoons duikvakantie Egypte! Een prachtige vakantie volgens hem en ook kreeg je er de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Omdat ik graag een prachtige vakantie wilde en ook nog eens nieuwe mensen wilden leren kennen, twijfelde ik geen moment aan de tip van mijn oom. Ik boekte de vakantie en kon alleen nog maar wachten!

Blij dat ik voor zo’n vakantie koosduikvakantie Egypte

Toen het wachten eindelijk voorbij was, was het dan zover; ik ging in mijn eentje op vakantie naar Egypte. In Egypte was het uiteindelijk heerlijk weer en ook waren de duikmomenten prachtig. Ook heb ik vele nieuwe mensen leren kennen en ben ik daar ook nog meerdere avonden mee uit geweest. Met deze mensen heb ik nog wekelijks contact via de telefoon en binnenkort houden we een meeting. Ik ben erg blij dat ik aan een eenpersoons duikvakantie Egypte heb deelgenomen!