Eindelijk konden we rondkijken voor superkeukens

Eindelijk konden we rondkijken voor superkeukens

 Altijd al heb ik gedroomd van superkeukens, alleen had ik de ruimte er hier in huis niet voor. Je moet dat natuurlijk wel hebben, een beetje bewegingsruimte om ook uitgebreid te kúnnen koken natuurlijk. In mijn vorige huis had ik gewoon een echte rechthoekige keuken, die eigenlijk ook nog vrij krap was ook, ik kreeg er met een beetje moeite überhaupt net een goede oven in. Maar nu de huizenmarkt zoveel voordeliger is, hebben wij het voor elkaar gekregen een kast van een keet te kopen met daarin een open keuken. Ineens was er dus ook weer echt de mogelijkheid om naar superkeukens te gaan rondkijken, omdat de ruimte er hier ook voor was. Altijd al wilde ik een grote keuken waarin ook geleefd kan worden. Dan zitten de kinderen bijvoorbeeld lekker aan de eettafel te knutselen terwijl ik ondertussen sta te kokkerellen in de keuken. We hebben nu bijvoorbeeld gekozen voor een kookeiland, opdat ik er lekker mijn gang kan gaan. Je hebt geen idee wat een verschil het maakt nu uitgebreid te kunnen koken en me tenminste normaal door de keuken door te kunnen bewegen. showroom keuken