Eindelijk kunst in mijn eigen huis

kunst

Kunst, is iets wat ik al jarenlang prachtig vind. Zo kan ik er uren lang naar kijken en bezoek ik regelmatig een museum waar de nodige kunst te zien is. Een bezoekje aan bijvoorbeeld het Theo van Gogh museum, is voor mijn niet weggelegd. Alleen vind ik het jammer dat ik thuis niks van kunst in huis heb. Daarom besloot ik om zelf ook kunst aan te schaffen. Ik had er gelukkig wel een potje voor. En dat was ook zeker nodig, want kunst is zeer prijzig.

Kunstwerken van Sjaak Smeterskunst

Voor het aanschaffen van de kunst moest ik wel de juiste aanbieder hebben. Ik wilde natuurlijk geen goedkope troep van een onprofessionele kunstenaar in huis halen. Ik besloot me daarom te verdiepen in wat kunstenaars die kunst aanbieden voor een redelijke prijs. Al snel kwam ik uit bij de kunstwerken van Sjaak Smetsers; kunst met unieke figuren die door verschillende disciplines en technieken worden samengesteld. Sjaaksmetsers gebruikt vooral het materiaal soort metaal. Ik vond de kunstwerken prachtig en ging daarom een keer langs bij Sjaak Smeters. Ik nam in totaal 3 kunstwerken af. De 3 kunstwerken staan nu in mijn huis en naar mijn mening staat het prachtig! Eindelijk kunst in mijn eigen huis!