Enthousiast over het concept van deze bedrijfskleding

Enthousiast over het concept van deze bedrijfskleding

Sinds een poosje heb ik mijn eigen bedrijf en aangezien we in een vrij chique sector zitten, ik heb namelijk een eigen juwelenzaak, besloot ik dat het een goed idee zou zijn goed na te denken over de aankleding van de zaak en van de mensen die hier werken. Ik wilde bijzondere bedrijfskleding voor mijn werknemers, omdat ik die uitstraling wilde benadrukken. Maar ik wilde niet teveel opgaan in dat wereldje, het niet al te standaard maken natuurlijk. Liever dan dat wilde ik namelijk dat de bedrijfskleding er een beetje tussenuit zou springen, ons ook wel een origineel karakter zou geven. Chique dus, maar dan wel met een leuk tintje, iets wat opvalt. En dus heb ik een professioneel ontwerper van bedrijfskleding eens naar onze ideeën laten kijken en die kwam direct al met een heel goed concept dat die ideeën vertaalde in een ontwerp. Enkele schetsen later en ik was verkocht, dit was precies hoe ik het in mijn hoofd had gehad en wat ik wilde met en voor mijn zaak. De mensen hier lopen tegenwoordig rond in de meest bijzondere bedrijfskleding en dat heb ik geheel en al aan Suit Up te danken.