Genoeg aan management vacatures limburg

Ik was op zoek naar management vacatures Limburg en kwam er ontzettend veel tegen. Maar hoe vind je nou de baan die echt bij je past? Ik heb dit zelf ondervonden door een tussenbedrijf, een zogezegd bemiddelingsbureau. De management vacatures Limburg die ik zelf vond waren allemaal prima, maar ik wist ook dat ik moest opvallen om echt ergens aan de slag te kunnen. Je bent er toch best veel mee bezig, en je weet ook dat andere er heel veel mee bezig zijn.

Talentscoutz

Goed, een tussenbedrijf dus. Ik meldde mij aan en het werd meteen duidelijk dat er voor mij wel wat op de planken lag. Ik was zo blij als een kind. Omdat ik goed weet wat ik wil en kan, konden ze mij ook direct ergens aan verbinden. Ik had een gesprek binnen het bedrijf, mijn huidige werk, en het klikte meteen. Ik ben toen een paar dagen mee gaan lopen en kon het meteen oppakken, waardoor het een fluitje van een cent was. Ik vond het ontzettend leuk! En nog steeds. Ik ben erg dankbaar voor het bedrijf die mij geholpen heeft om zo’n ontzettende gave vaste instelling te krijgen.