Geweldige entertainment personeelsfeest

entertainment personeelsfeest

Ben jij op zoek naar een zeer professioneel entertainment personeelsfeest, dan ben je hier aan het juiste adres. Elk jaar organiseert ons bedrijf een geweldige party. De directie haalt dan van alles uit de kast om het iedereen naar de zin te krijgen. Vaak regelen zij een grote zaal, met een goede DJ en een lekkere catering. Maar de geruchten van dit jaar gingen al door de gang dat er een professioneel bedrijf bij betrokken werd. Want deze keer was het niet zomaar een feestje, maar een grote aangelegenheid voor het feit dat ons bedrijf 25 jaar bestaat.  entertainment personeelsfeest

Enorm genoten

De dag dat ons entertainment personeelsfeest los zal barsten was bijna aangebroken. Niemand haalde het in zijn hoofd om niet te komen, want dit moest je zeker meemaken. 

Eindelijk was het dan zover en liepen wij een grote zaal binnen, waar straks de party zal los barsten. Alles zag er mooi versierd uit en er liepen Sushi meisjes door de menigte heen, met schalen vol lekkere hapjes. Sushi hapjes wel te verstaan! Gedurende avond kwam het food en fun team regelmatig langs met de lekkerste hapjes. Ook het podium werd steeds met de leukste acts gevuld. De avond ging helaas veel te snel voorbij, maar wij hebben een geweldige avond gehad!