Glascoating aan laten brengen op mijn voertuig

glascoating

Wil jij graag een glascoating op jouw auto laten aanbrengen? Dan kan jij daarvoor goed terecht bij het bedrijf: Brilliant Detailing. Dit bedrijf is gespecialiseerd in professionele autoverzorging. Onlangs heb ik dit ook laten aanbrengen op mijn voertuig door dit bedrijf. Dit omdat het zoveel voordelen heeft. Ik ben heel erg zuinig op mijn auto en wil deze dan ook goed onderhouden. Alleen sommige omstandigheden kunnen de laklaag van een voertuig toch beschadigen. Hierbij kan jij denken aan pekel, chemische vervuiling, vuil,  zure regen en uv straling. Wanneer er een coating wordt aangebracht dan kan het voertuig voor deze omstandigheden worden beschermd.

glascoating

BRILA premium body glascoating

Dit bedrijf werkt met product BRILA Premium Body Glass Coating. Dit product is gemaakt op basis van pure silica en bestaat uit 2 componenten die een goede beschermlaag vormen. Na meerdere testen is dit product gevorderd tot één van de beste premium coatings ter wereld. Ook geeft het een mooie glans aan de lak van een auto. Een aantal voordelen van dit product zijn:

  • Zeer diepe glans
  • Kraswerend
  • Waterafstotend en vuil afstotend
  • UV-bestendig

De medewerkers hebben de glascoating vakkundig aangebracht. Ook krijg je vijf jaar garantie op de coating. Kijk eens op de website van dit bedrijf voor de mogelijkheden.