Goede coaching Tilburg

Coaching Tilburg

Soms is het best lastig om iets te vinden wat echt goed bij je aansluit. Gelukkig heb ik via het zoekwoord coaching Tilburg een bedrijf gevonden wat perfect bij mij past. Ze hebben veel ervaring en liefde voor hun vak. Dat zie je duidelijk terug in de gesprekken die ze met mij hebben. Samen stel je een trajectplan op voor bijvoorbeeld drie maanden. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Zo kun je je bijvoorbeeld een beetje voor bereiden op een gesprek. Mocht je een keer willen afwijken van het schema dan is dat ook geen probleem.

Coaching Tilburg

Werken aan mijn toekomst

Zelf woon ik in de buurt dus ik heb gekozen voor coaching Tilburg, maar ze hebben nog veel meer vestigingen. Zo kun je vast wel ergens terecht wat bij jou in de buurt ligt. Mijn gesprekken met hun gaan vooral over mijn toekomst. Hoe ik die voor me zie en vooral hoe ik die wil gaan bereiken. In het verleden ben ik wel eens doorgeslagen als ik een doel voor ogen had. Ik had mezelf niet meer onder controle en wou ik te veel in een keer. Nu leer ik rustig toe te werken naar mijn goal.