Goede hovenier uit Veldhoven

hovenier Veldhoven

Voor een goede hovenier Veldhoven, moet je eens naar van Someren gaan. Dit bedrijf heeft werknemers in dienst die van elke ruimte in je tuin een top locatie kunnen maken. Omdat ik zelf een enorme hekel heb aan het verwijderen van onkruid en het gras te maaien, leek het mij verstandig om er een professioneel bij te halen. Wel iemand die er verstand van heeft, anders kan ik het net zo goed zelf blijven doen. Nadat ik een afspraak had gemaakt, was er een medewerker langs gekomen om de ‘schade’ in mijn tuin op te nemen.  hovenier Veldhoven

Zeer tevreden

In eerste instantie was het de bedoeling dat de hovenier uit Veldhoven een paar keer per jaar langs zal komen om mijn tuin er weer een beetje toonbaar uit te laten zien. Toen deze man bij ons langs kwam werd het een heel ander gesprek. In plaats van onderhouden werd er gesproken over verbouwen.

Een week na dit gesprek werd er al aan de klus begonnen. Het is namelijk zo dat deze tuinman hele leuke ideeën had met onze tuin en nadat hij deze had uitgewerkt en hiervan een 3D print liet zijn, waren wij verkocht. Wij kunnen haast niet wachten tot alles klaar is, maar dat het mooi wordt, dat weten wij zeker!