Goede samenwerking met Euro Manchetten

Euro Manchetten

Euro Manchetten

Ik heb een bedrijf die veel specifieke klussen in de bouwwereld doet, veel materiaal voor mijn bedrag haal ik bij Euro Manchetten. Ik heb meestal specifiek materiaal nodig wat ik echt niet zomaar bij een bouwmarkt kan halen of blind kan bestellen op een website. Vaak overleg ik even met iemand om zeker te weten dat ik het goede bestel. Met een paar mensen heb ik al een goede band opgebouwd die precies weten wat ik doe. Het zijn mensen met verstand van zaken die ik dan aan de telefoon heb, dat werkt wel prettig. Heb eerder weleens gehad bij een bedrijf of een website dat ik een en ander uitlegde maar dat ze aan de andere kant geen idee hadden waar ze het over hadden. Hier heb ik onder andere al rubber afdichtingen besteld, vouwklemmen en ook veel maatwerk manchetten. Met name bij die laatste mikt het nogal nauw wat ik nodig heb voor mijn klussen. Dan is overleg en het goede bestellen wel belangrijk.

Partner

Ik zie Euro Manchetten echt als een partner voor mijn bedrijf. In het verleden vaak teleurstellingen meegemaakt met het bestellen van materialen bij andere bedrijven. Hier werkt dat anders. Liever een keer extra overleggen en een tevreden klant dan zomaar wat afsturen. Daar hou ik van. Daar wordt mijn bedrijf sterker van. Dik tevreden met Euro Manchetten.