Heeft u ook al NLP cursussen gevolgd?

Tegenwoordig is het moeilijk om aan werk te komen waardoor er veel mensen thuis op de bank zitten en niet hun kwaliteiten kunnen uiten. Dit is echt een zwak punt in de samenleving waardoor er veel mensen niet aan het werk kunnen en er veel werk blijft liggen waardoor de economie nog meer in zakt. Dit is niet de bedoeling en om die reden wil ik graag iedereen een advies meegeven om eens een bijscholing te doen waarvan u echt denkt dat u het leuk vind. Ik durf te wedden dat er dan veel nieuwe banen gecreëerd worden en dat er meerdere mensen aan het werk kunnen omdat er gewoon weg veel mensen werken bij een bedrijf wat hun eigenlijk niet eens ligt. Zo geld het ook voor NLP cursussen die iemand volgt. Er zijn weinig mensen die het kunnen maar veel bedrijven die behoefte hebben aan iemand die wel een diploma hier van op zak heeft. En omdat er mensen zijn die niet leuk vinden wat zij doen, vallen er ook veel ontslagen en is het moeilijk om de economie weer op peil te krijgen. Zelf heb ik het roer ook omgegooid en heb ik gekozen voor de richting die ik echt leuk vind waar ik hedendaags nog steeds aan het werk ben.