Hegeraat levert kwaliteit

Hegeraat levert kwaliteit

Ben je op zoek naar een mooi dak dat goed geïsoleerd is? Dan heb ik een goed bedrijf voor je. Hegeraat levert zeer goede kwaliteit voor een lage prijs. Een vriend van mij heeft zijn dakbedekking door Hegeraat laten doen en is tevreden met zijn dak. Hij vertelde mij dat hij na een goed gesprek zeker wist dat het bedrijf zijn dak moest doen. Hij heeft nooit last van lekkage en het dak ziet er hartstikke mooi uit. Ik zelf heb oudere dakbedekking die zeker toe is aan vervanging. Door de positieve verhalen van mijn vriend ben ik op de website van Hegeraat gaan kijken. Ik heb vervolgens contact met ze opgenomen en ze hebben mij advies gegeven. Ik heb ze verteld dat ik opzoek was naar moderne dakbedekking. Ze vertelde dat ze daar wel mooie dakbedekking voor hadden. Nadat ze mij foto’s hebben laten zien was ik er helemaal van overtuigd dat Hegeraat mijn dakbedekking moest komen leggen. Ze hebben de dakbedekking er goed ingelegd en ik ben zeer tevreden. Ik heb nog helemaal geen klachten gehad en ga er ook van uit dat dit zo blijft.