Hier kun jij jouw eigen telefoonhoesje maken!

telefoonhoesje maken

telefoonhoesje makenSinds kort weet ik pas dat jouw eigen telefoonhoesje maken mogelijk is. Dit had ik eigenlijk veel eerder moeten weten, want het is erg leuk om zoiets unieks te hebben. Zelf ben ik heel erg onhandig en daarom is het echt nodig dat ik bescherming om mijn mobiel heen doe. Ongeveer een week geleden heb ik mijn nieuwe iPhone gekregen en deze keer wil ik hem graag heel houden. Degene die ik hiervoor had, had namelijk al na een maand een grote barst erin. De schermen van Apple worden namelijk gemaak van glas. Dit is heel erg mooi, maar ook ongelofelijk breekbaar.

Een goede keuze

Gelukkig kon ik nu dus mijn eigen telefoonhoesje maken, waardoor ik echt iets unieks erom heen heb. Hier krijg ik tot nu toe elke dag wel wat complimentjes over, dus dat is erg leuk. Ik heb hierop namelijk een foto met mijn favoriete quote laten drukken, waardoor ik ook wat extra motivatie krijg om die dag beter mijn best te doen. De levering was ongelofelijk snel, want ik had mijn bestelling de volgende werkdag al in huis. Mocht jij benieuwd zijn naar het gehele assortiment van deze webshop, dan moet jij echt even een kijkje nemen bij Hoezzi.