Hier vind je een ruim aanbod in startersvacatures

Het vinden van startersvacatures is voor sommige lastiger als andere. Dit kan dan ook verschillende redenen hebben. Zo beschikken sommige over een groter netwerk als andere. Natuurlijk is het aanbod online dan ook erg groot, je moet wel weten waar je moet kijken. Hier heb ik vandaag dan ook een goede tip voor, namelijk de site stagemax.nl. Wanneer je deze nog niet kent is het zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier ook terecht voor een stage plaats. Dit had ik namelijk gedaan, ik moest dus een afstudeerstage zoeken.

 

Dankzij hun was het zo geregeld

Naar mijn mening hechten ze bij StageMax veel waarde aan goede begeleiding. Toen ik eenmaal een stage had gevonden en erop had gereageerd werd ik goed op de hoogte gehouden. Toen ik eenmaal op gesprek kon komen kreeg ik nog een aantal bruikbare tips mee.

Wat ik ook nog had kunnen doen was op gesprek komen bij StageMax zelf. Hier kan ik dan een simulatie gesprek houden en mijzelf zo nog beter voorbereiden. Echter had ik op school hier ook al trainingen voor gehad. Vandaar dat ik hier dus geen gebruik van hoefde te maken. Maar voor andere wellicht wel interessant om te weten. Dus voor stageplaatsen of startersvacatures weet je waar je moet zijn.