Hippe Blackstone sneakers

Blackstone

Heel erg blij met mijn nieuwe nette dames sneaker van Blackstone.

Binnenkort ruil ik de basisschool in voor een nieuwe start op het voortgezet onderwijs. Daardoor mag ik van mijn moeder een nieuw paar hippe sneakers kopen. Samen met mijn moeder gingen wij een dagje winkelen in de hoop nieuwe sneakers te vinden. Toen wij aan het winkelen waren zagen wij een meisje lopen met hele leuke stoere sneakers. Helaas hadden wij er achteraf niet aan gedacht om te vragen wij zij haar schoenen had gekocht. Wij bleven verder kijken maar kwamen niks meer tegen. Blackstone

Later kwamen wij op het idee om maar is op het internet te kijken of we wat leuks tegen kwamen. Een vriendin van mij vertelde mij dat ik is de website van VanBommel moest kijken omdat daar leuke sneakers op stonden. Samen met mijn moeder ging ik kijken en inderdaad ik kwam erg leuke sneakers tegen. Een bepaald merk viel mij al helemaal op. Basic zomerse sneakers in leuke kleurtjes. Mijn moeder was ook erg enthousiast en zei dat ik ze mocht bestellen. Toevallig waren dit de sneakers waar wij een tijdje terug dat meisje mee zagen lopen in de stad. Tegenwoordig loop ik op mijn nieuwe sneakers en krijg ik veel complimentjes.