Hoe belangrijk is een goed matras voor je nachtrust?

matras 90x210

Word je in de ochtend wakker en ben je niet fit omdat je meerdere keren wakker wordt in de nacht? Dit kan een gevolg zijn van een verkeerd matras, een verkeerde houding of ondersteuning kan ervoor zorgen dat je niet de nachtrust krijgt die je lichaam nodig heeft. Met het goede matras 90×210 ben je verzekerd van een goede nachtrust, welk soort matras je ook gebruikt. De unieke eigenschappen van de matrassen geven ieder lichaam wat deze nodig heeft, of je nu zwaar of licht van gewicht bent. We nemen een aantal verschillende soorten matrassen door.

matras 90x210

De unieke kenmerken van de verschillende matrassen

Een schuim matras past zich direct aan, ieder deel van je lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft om comfortabel en lekker te slapen. Het matras 90×210 van schuim is ook uitermate geschikt om te gebruiken in de caravan en voor tieners.

Een binnenvering matras is een matras wat al vele generaties wordt gebruikt. Dit matras heeft zich al lange tijd bewezen een goede en comfortabele nachtrust te geven. Het matras geeft drukverlaging op de lichaamsonderdelen afzonderlijk van elkaar. Door de luchtcirculatie wordt ook in de zomer het matras niet warm, wat een prettige en fijne eigenschap is tijdens het slapen.

matras 90x210

Welke ondergrond voor je matras?

De ondergrond van je matras 90×210 bepaalt natuurlijk ook een deel van het comfort van je bed. Niet iedereen houd bijvoorbeeld van een stevig bed, hierdoor zijn er verschillende soorten ondergronden. Bij een ondergrond van hout zorg je ervoor dat je een stevige ondergrond hebt, een boxspring absorbeert de schokken en geeft een meer comfortabel en zacht gevoel. Ieder lichaam is anders, ieder mens is anders. Geef je lichaam wat het nodig heeft om tot een goede nachtrust te komen, als je fit opstaat en je lichaam voelt goed heb je de combinatie die bij je hoort.