De holistische massage hielp mij tot rust komen

holistische massage

Al een hele lange tijd werk ik als leerkracht op een basisschool. Het beroep leerkracht is een zeer verschillend en zwaar beroep. Zo ben ik altijd na het geven van lessen, nog bezig met andere werkzaamheden. Onder andere toetsen nakijken, lessen voorbereiden, rapporteren schrijven etc. Een zwaar klinkend beroep, en dat is het ook zeker. Doordat ik de afgelopen maanden had gewerkt heb, kwam er toch enige stress naar boven drijven. Ik wilde mezelf daarom wat rust en ontspanning gunnen. Na vele positieve verhalen over holistische massage te hebben gehoord, besloot ik zelf ook aan een holistische massage te ondergaan. Wel moest ik hier nog het juiste adres voor vinden.

Hoorde alleen maar positieve verhalenholistische massage

Na wat vragen gesteld te hebben aan collega’s, kwam ik er achter waar ik het beste aan een holistische massage kon ondergaan. Namelijk bij Massage Feeling Good. Iedereen vertelde hier positieve verhalen over. Onder andere dat je hier volledig tot rust zou komen. Ik nam gelijk contact op met Massage Feeling Good. De holistische massage was inderdaad zeer rustgevend. Ik kwam volledig tot rust en kon me eindelijk is een keer ontspannen na zo’n lange tijd van werken. Ik keer zeker een keer terug bij Massage Feeling Good voor een holistische massage.