Hulp bij een wietplantage verwijderen

Hulp bij een wietplantage verwijderen

 

Ik ben nu al een jaar of vijftien eigenaar van enkele panden hier in de stad, een samenloop van gelukkige omstandigheden destijds, waarbij ik de kansen die ik kreeg benutte. Het is altijd een goede investering gebleken en zodra je ermee verdient, kun je er weer andere panden mee kopen en kun je je kapitaal weer vermenigvuldigen. Ik heb inmiddels zoveel panden dat het beheer ervan en het toezicht een beetje verdwenen is. Zo kon het me onlangs gebeuren dat een van de huurders gepakt werd voor het runnen van een kwekerij in een van mijn panden. Kennelijk bewoonde hij die ruim honderd vierkante meter namelijk niet, maar was het een thuis voor zijn vele planten.

 

Niet onder verdenking

 

Omdat ik geen behoefte had onder enige verdenking te komen staan en ik bovendien geen omkijken wilde hebben naar de troep die de huurder had achtergelaten, huurde ik een extern bedrijf in voor de wietplantage verwijderen. Dat bleek een verstandige zet want Property Herstel, het bedrijf dat ik de opdracht gaf, heeft zeer goed en zeer snel werk geleverd. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, want bevind je jezelf ook in een netelige situatie als de mijne, dan is het raadzaam daar op een behoede manier mee om te gaan.