Huwelijksreportages, daarvoor moet je bij Van Essen Producties zijn

Van Essen Producties is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met de productie van huwelijksreportages. Wanneer jij op zoek bent naar de mogelijkheden voor een huwelijksreportage dan kan ik je Van Essen Producties van harte aanbevelen. Wij hebben de reportage van ons huwelijk laten maken door hun en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. In deze blogpost deel ik graag met je waarom wij zo tevreden zijn.

HuwelijksreportagesHelemaal afgestemd op onze wensen

Een bijzondere dag, zoals je huwelijk wil je je zo veel en goed mogelijk kunnen blijven herinneren. Het laten maken van een huwelijksreportage draagt hier aan bij. De foto’s die worden geschoten vormen een ultieme herinnering aan jullie bijzondere dag. De sfeer, de emoties en de omgeving komen goed over, waardoor de huwelijksreportage erg leuk is om regelmatig terug te kijken. Van Essen Producties verzorgt huwelijksreportages op een manier die past bij jullie bruiloft. Van te voren wordt in een persoonlijk gesprek besproken wat jullie wensen zijn, zodat de reportages precies op jullie dag kan worden afgestemd. Dit is wat wij erg fijn vonden aan het contact met Van Essen Producties, ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en lieten ons voorbeelden van trouwfoto’s zien waardoor we een goed beeld kregen van hetgeen wat zij voor ons konden betekenen.

We hebben een geweldige dag gehad

Tijdens de grote dag was de fotografe aanwezig op de locaties, beginnend bij mij thuis en eindigend tijdens het spetterende feest in de avond. We hebben een geweldige dag gehad en dat is heel goed terug te zien op de foto’s