Ieder mens verdient een bijzondere uitvaart

Niemands leven is oneindig, ook niet dat van uw geliefden. Vaak is dit een hectische periode, waarin uw emoties alle kanten op worden geslingerd. Voordat u kunt rouwen en uw verdriet een plaatsje kunt gaan geven, is er eerst nog een plechtig moment om afscheid te nemen van uw dierbare. De eventuele wake, een moment van condoleance, in het uitvaartcentrum of in een gebedshuis gevolgd door een rouwdienst, afscheid nemen van de kist die gereed is voor lijkbezorging, en afsluiten met koffie en cake. Is uw dierbare tevreden met een traditionele begrafenis of crematie? Neem dan gerust contact op met uitvaartverzorging Hengelo. Danielle Langkamp, uitvaartverzorger bij uitvaartverzorging Hengelo vindt dat ieder mens bijzonder is. Daarom verdient iedereen ook de uitvaart die bij hem of haar past.

Met gepaste aandacht, vol liefde en in rust

In Hengelo en omliggende plaatsen is Daniëlle een bekend gezicht in de uitvaartbranche. Dag en nacht staat ze voor u klaar om u in deze moeilijke periode van dienst te zijn. Niet alleen uitvaartverzorging Hengelo behoort tot de mogelijkheden. Een afscheid is slechts eenmaal, daarom is het ook zeker mogelijk om ver buiten de regio Twente een bijzonder afscheid te realiseren. Wilt u een groot feest op het strand? Past een buffet in het favoriete restaurant van uw dierbare veel beter bij diens afscheid? Er is zo verschrikkelijk veel mogelijk dat bijna niets te gek is!

Nazorg mag niet ontbreken

Pas na de plechtigheden kunt u beginnen met het verwerken van uw verlies. De emotie maakt plaats voor rouw, en dat hoeft u niet alleen te doen. Maandelijks worden door uitvaartverzorging Hengelo wandelingen georganiseerd. Tijdens deze momenten kunt u samen met lotgenoten herinneringen ophalen in de natuur. Praten over uw dierbare kan zoveel troost bieden. Ook als het verlies al enige tijd geleden is, kan een rouwwandeling de pijn verlichten. U bent uiteraard vrij in uw keuze om hier aan deel te nemen.