Ik ben deze rijschool Doesburg zeer dankbaar

Ben jij woonachtig in de regio Arnhem of Nijmegen en wil jij jouw rijbewijs halen? dan ga ik jou hier vandaag een goede tip voor geven. Zelf kom ik ook uit de buurt van Nijmegen, inmiddels ben ik verhuisd, maar hier had ik wel mijn rijbewijs gehaald. Toen ik zocht op rijschool Doesburg kwam ik uit bij de naam Wesseldijk. Indien jullie hier al bekend mee zijn en hier ook in het verleden lessen gevolgd hebben ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen? Laat in dat geval dan onderaan deze pagina een reactie achter zodat andere lezers hier mogelijk ook iets aan gaan hebben.

Mijn rijlessen in de omgeving Nijmegen verliepen toen er tijd zeer goed. De wegen zijn doen ook goed en bovendien heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld het fileparkeren te leren. Verder is het grootste voordeel van deze rijschool misschien nog wel dat je zelf je lespakket kunt samenstellen. Wanneer jij denkt genoeg te hebben aan 18 lessen is dit hier geen probleem.

 

Wat kun je verder nog verwachten?

Bij deze rijschool Wesseldijk genoemd kun je vanaf je eerste proefles direct verder met de andere lessen. Je kunt zelf doorgeven welke dagen en tijdstip het beste voor jou uitkomt. De instructeur die ik overigens had, was zeer professioneel. Verder kon ik merken dat hij veel ervaring had, hij wist namelijk elke verkeerssituatie perfect in te schatten.

Zo hadden ik laatst trouwens met een paar vrienden een slipcursus gedaan. Ik moet zeggen dat dit zeer leerzaam was. Dit samen met het behalen van je rijbewijs B zijn een van de vele opties die je hier hebt. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook graag door naar verkeersschoolwesseldijk.nl.