Ik had medische hulp buitenland helaas nodig

Ik had medische hulp buitenland helaas nodig

Niet iedereen heeft het geluk gevonden. Helaas was dat bij mij op dat moment ook niet het geval. Het moment wanneer ik uit het vliegtuig wou stappen struikelde ik over de vloerkleed heen waardoor ik medische hulp buitenland nodig heb. Helaas was dus voor mij de vakantie van korte duur dacht ik omdat ik in het ziekenhuis terecht kwam en medische hulp buitenland nodig had om ervoor te zorgen dat alles goed kwam met mij. Gelukkig heeft het niet hoeven duren voordat ik met mijn gips om mijn been weer het ziekenhuis in het buitenland mocht verlaten door alsnog een beetje te mogen genieten van mijn  welverdiende vakantie die ik nodig had. Doordat medische hulp buitenland er vrij goed voor gezorgd heeft dat ik snel het ziekenhuis kon verlaten hoefde ik me geen zorgen te maken dat het niet meer zou slagen en dat ik gewoon terug naar huis toe moest. Gelukkig hoeft dat niet en kan ik dankzij de loop gips gewoon genieten van de mooie stranden en alsnog op het strand liggen hoe dat ik het wel. Helaas kan ik alleen niet genieten van de zee maar ik was al blij dat ik snel geholpen werd door het medische hulp buitenland.