Ik huur een winkelruimte in Breda

Winkelruimte Breda

Ik droomde al mijn hele leven van het hebben van een eigen shop. Op een dag heb ik daarom besloten om de Winkelruimte Breda te huren. Dat was een spannende stap die ik zomaar had gemaakt. Ik werkte al jaren bij een chique kledingboetiek van een vriendin van mij. Ik heb het daar altijd heel erg naar mijn zin gehad. Toch bleef diep van binnen bij mij altijd die ene wens bestaan. Ik had nooit verwacht dat ik die uiteindelijk ook echt ging verwerkelijken. Nu ik eindelijk de stap heb genomen kan ik mij geluk niet meer op.

Winkelruimte Breda

Wat een goede keuze

Achteraf gezien had ik deze keuze eigenlijk eerder moeten maken, maar ik durfde niet. Totdat ik opeens online een perfecte winkelruimte tegen kwam in Breda. Ik nam gelijk contact op met Sandship zodat niemand mij voor kon zijn. Binnen enkele dagen later was alles al geregeld. Ik ben blij dat ze alles zo netjes op orde hebben en professioneel te werk gaan. Doordat ze geen tussenpersoon gebruiken kwamen er ook geen extra kosten bij kijken. Mocht je ook de droom hebben om een eigen shop te starten en heb je daar een pand voor nodig? Dan raad ik hun aan!