Ik liet haar Paul Dekkers muurschilderingen zien

Ik liet haar Paul Dekkers muurschilderingen zien

Moet je maar eens kijken naar Paul Dekkers muurschilderingen zei ik tegen een vriendin die op zoek was naar een leuk idee voor de babykamer. Ik ben op dit adres gekomen toen ik voor onze ijssalon een mooie muurschildering wilde laten maken die onze zaak net even wat vrolijker wist te maken. Dat is zo goed gelukt dat ik alleen nog maar Paul Dekkers muurschilderingen kan adviseren zodra ik hoor dat iemand naar iets creatiefs op zoek is. En dus heb ik mijn vriendin natuurlijk ook op Paul Dekkers muurschilderingen geattendeerd. Die week kwam ik bij haar op viste en ik vroeg haar of zij al had gekeken. Dit was er even bij ingeschoten zei ze. En dus ben ik haar deze site maar direct gaan laten zien. Het leuke van deze site is dat je hier veel werk van Paul Dekkers kunt vinden en al snel kun je zien dat geen tekening voor hem te moeilijk is. En daarom wist ik ook echt zeker dat mijn vriendin door het zien van deze site al helemaal tevreden zou zijn. En inderdaad een paar dagen later kreeg ik een bericht op mijn mobiel dat zij een afspraak had staan voor een muurschildering.