Ik moest mijn proces verbeteren

Ik moest mijn proces verbeteren


Aangezien ik steeds meer personeel erbij krijg die mij maar al te graag willen helpen om het beter te maken werd het hoog tijd dat ik de proces verbeteren moest. Aangezien het nu niet echt werkzaam is om met meerder personen tegelijk zou werken omdat het steeds vast loop of dat ik het overnieuw moet opstarten is het niet bepaald handig voor mij. Doordat ik de proces verbeteren wou wist ik het zeker dat ik er dan ook voor kon zorgen dat het allemaal een stuk sneller zou gaan als dat ik het had verwacht. Ik hoef gelukkig niet meer lang te wachten als ik iets wil opstarten maar doordat ik het proces verbeteren heb geregeld gaat het allemaal een stuk makkelijker als dat het voorheen ging. Ik kan nu iedereen makkelijk aan het werk houden en hoef ik niet meer druk te zijn om het continu te moeten veranderen. Zo scheelt het mij een hoop stress en kan ik door de zorg mijn eigen werk blijven doen en het ook dezelfde dag af krijgen. Zo blijft de sfeer tijdens het werken gewoon hoog en hoef ik niet iedereen steeds aan het werk te houden.