Ik was op zoek naar babyshower bedankjes

Ik heb er een tijdje over nagedacht maar mijn man en ik hebben besloten om een babyshower te organiseren. Bij ons eerste kindje hebben wij zo veel kraambezoek gehad dat er maanden later nog elke avond visite kwam. Dit is natuurlijk allemaal erg gezellig en lief bedoeld. Maar mijn man en ik waren het eerlijk gezegd best een beetje zat om bijna elke avond bezoek te ontvangen. Hier hebben wij van geleerd en dus hebben wij meteen met het versturen van de geboortekaartjes ook een uitnodiging voor de babyshower erbij gedaan. En nu ben ik net bevallen en over drie weken is de babyshower. Dit geeft mij de tijd en rust om weer bij te komen en ook om de babyshower te regelen. Nu was ik op zoek naar babyshower bedankjes. En toen ik op internet eens ben gaan kijken naar babyshower bedankjes kwam ik al snel terecht op deze site. En hier hebben zij het wel heel makkelijk gemaakt. Ik ben dan ook erg blij met deze site want zo kan je niets over het hoofd zien door alle meldingen die je hierbij kan krijgen van bedrijven die je zelfs de beste aanbiedingen toesturen.