Jachthaven nabij Delft, ook voor winterstalling

Jacht

Jachthaven nabij Delft is waar ik mijn boot heb achtergelaten. Dit is het zoveelste jaar dat ik weer op een leuk seizoen terug kijk waar ik veelal op het water heb kunnen vertoeven. Nu is de boot aan wal omdat er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd om vervolgens naar de winterstalling te gaan. Wat ik zo prettig vind aan dit bedrijf, is dat zij hier werken volgens afspraak en je er dus altijd op kunt vertrouwen dat je hierop kunt bouwen. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op dit blog.

Jachthaven nabij Delft

Jachthaven nabij Delft

Deze jachthaven nabij Delft kan ik daarom ook een ieder aanrader voor de mensen die botenliefhebbers zijn. Zelfs als je zelf geen boot hebt, dan kun je deze hier huren. Het is dan ook beslist de moeite waard om hier gewoon eens naar toe te gaan. Want vanaf de haven zijn er vele mooie vaargebieden te vinden en ontdekken. Ik hoop  dat het voorjaar snel in aantocht is en ik de boot uit de winterstalling kan laten halen. Want na een dag hard werken even heerlijk vertoeven op het water is wat ik nu eigenlijk best wel mis. Neem zelf maar eens een kijkje op de website.