Keuze geboortekaartjes jongens

Ik ben nu een beetje aan het kijken bij de opties voor geboortekaartjes jongens. Er is zoveel keuze! En zoveel leuke keuzes! Ik weet gewoon niet waar ik voor moet gaan. Ik heb er allemaal reuze veel zin in. De laatste weken voel ik mij echt top, ik ben gelukkiger dan ooit en dit is ook aan me te zien. Mensen zeggen dat ik straal. Je krijgt altijd zo’n zwangerschapsgloed over je heen, geen idee wat dit precies is, ik denk aanmaak van hormonen? Het is in ieder geval allemaal erg leuk om te zien. De geboortekaartjes jongens moeten voor mij niet al te veel poespas hebben, gewoon, leuke kleine details en dan allemaal in dezelfde kleurtonen. Ik denk dat ik dit het mooiste vind. Mijn man en ik zijn nu ook de naam aan het uitzoeken. Erg spannend, we hebben al wel een paar namen, maar we kunnen nog niet de knoop doorhakken. Ik denk dat dit vanzelf wel gebeurd! Mijn moeder zegt dat je het opeens doorkrijgt, dan weet je zeker wat het wordt. Ik ben erg benieuwd. Als het maar gebeurt voor de geboorte! En voor ik mijn geboortekaartje heb uitgezocht, haha. Het komt denk ik wel goed, we hebben allemaal leuke opties.