Kiezen uit een picknickset

Als je aan een picknickset denkt, dan zie je waarschijnlijk verschillende houten planken voor je. Gewoon een gemiddelde picknick bank waar je vaak genoeg op hebt gezeten. Zo een wilde we in de tuin. Voor de kinderen lekker gemakkelijk en voor ons ook fijn, genoeg ruimte en prima te onderhouden. Toen we zochten op internet naar een picknickset kregen we opeens te zien dat er talloze variaties zijn op de ‘normale’ picknickbank. Fantastisch! Zo hadden we opeens de keus tussen drie hele leuke sets waar we niet uit konden kiezen. Mijn man moest al lachen, hij zegt dat ik af en toe last heb van keuzestress. Wat onzinnig is vind ik, maar het klopt wel dat ik soms iets te lang kan nadenken voordat ik een keuze heb gemaakt. Hij zei dat hij niet had verwacht dat de ‘keuzestress’ ook hier de kop op ging spelen. Maar ja, he, vergeef me, wist ik veel dat er zulke leuke banken tot onze beschikking zijn! Als we het echt niet meer weten, dan vragen we de kinderen wat ze het liefst willen. Dit kan soms tot hilarische keuzes leiden, maar dit vinden we juist wel leuk.

pingpongtafel