Jouw kind zit altijd veilig in de auto met de Maxi Cosi Rodifix

maxi cosi rodifix

De Maxi Cosi Rodifix is een model autostoeltje die speciaal ontwikkeld is voor kinderen van ongeveer 3,5 tot 12 jaar. Met meer dan 30 jaar ervaring weten ze bij Maxi Cosi wel waar ze mee bezig zijn. Bij veel mensen staat Maxi Cosi dan ook gelijk en betrouwbaarheid en veiligheid. Door tientallen jaren lang producten van zeer hoge kwaliteit te ontwikkelen en te fabriceren weten kopers van Maxi Cosi precies waar ze aan toe zijn.

Met speciale en exclusieve technieken zorgt Maxi Cosi voor een veilige autorit

Maxi Cosi heeft een aantal patenten op noodzakelijke en handige technieken. Zo is er bijvoorbeeld Click and Go. Door dit systeem is het nog nooit zo makkelijk geweest om een stoeltje te installeren of juist weer los te maken van de achterbank van je auto. Dat is met name makkelijk als je het stoeltje regelmatig verplaats van de ene naar de andere auto. Dat is tegenwoordig erg vaak het geval omdat veel gezinnen meerdere auto’s hebben. Click and Go is een speciaal ontwikkelde techniek voor kinderstoeltjes in auto’s. Met die systeem klik je het stoeltje eenvoudig vast en kun je het ook zo weer los maken. Uiteraard is dit systeem extreem veilig en kun je zonder zorgen de weg op. Door het lichte gewicht is het bovendien een fluitje van een cent om de stoel op te tillen en mee te nemen.

maxi cosi rodifix

Het autostoeltje groeit met je kind mee

Aan de Maxi Cosi Rodifix is van alles te verstellen. De hoofdsteun en de rugsteun kunnen aangepast worden aan de lengte van je kind. Daarbovenop zijn de stoeltjes voorzien van een extra brede rugleuning. Dit zorgt ervoor dat niet alleen grotere kinderen in het stoeltje passen maar ook dat kinderen comfortabel zitten. De gordel wordt door een handig systeem geleid waardoor deze altijd op de goede hoogte zit.

Veiligheid staat voorop

Maxi Cosi heeft zich de afgelopen decennia onderscheiden door hun veilige producten. Ook hiervoor hebben ze speciale systemen en materialen ontwikkeld. Met het Side Protection systeem wordt je kind ook bij aanrijdingen van de zijkant goed beschermd. Uit onderzoek is gebleken dat het bij ongeveer een kwart van de ongelukken met de auto een aanrijding van de zijkant betreft. Ook wordt het belangrijkste lichaamsdeel van je kind, het hoofd, optimaal beschermd. Door de speciale AirProtect®-technologie is de kans op ernstige hoofdletsels sterk verminderd.

Ga voor zeker met de Maxi Cosi Rodi

De veiligheid van hun kind staat voor veel ouders op de bovenste plaats. Met de Maxi Cosi Rodi ben je verzekerd van optimale bescherming van je kind. Hierdoor kun jij je bezig houden met de leuke dingen. Kinderen ontdekken elke dag iets nieuws en als ouder wil je hier natuurlijk niets van missen. Daarbovenop zorgt het gebruiksgemak van de Maxi Cosi Rodi ervoor dat je de autostoel zonder problemen kan installeren. Met de Maxi Cosi Rodi kunnen ouders snel en onbekommerd de weg op omdat ze weten dat hun kind optimaal beschermd wordt.