‘’Ik koos ervoor om tijdelijk te stoppen met werken’’

In deze maatschappij word er veel van je verwacht en gevraagd. Hier kan je vroeg of laat klachten door krijgen. Net zoals ik, ik legde laatst het werk neer nadat ik een Burn-out had gekregen. De stress overwon mij en daarom besloot ik een tijdelijke pauze in te lassen. In deze pauze wilde ik aan mijzelf gaan werken door middel van Bodywork. Bodywork is een methode en proces waarin je helemaal weer tot jezelf komt. Ook ga je meer vanuit je hart leven en vermindert bodywork je stress.

‘’Leef meer vanuit me hart en heb minder stress’’Bodywork Rotterdam

Ik koos ervoor om Bodywork aftenemen bij Bodywork Rotterdam. Een hele fijne praktijk waar je als je naar binnen loopt al helemaal tot rust komt. De vrouw van het bedrijf is heel erg aardig en begrijpt precies wat je nou precies voelt. Ik vond het bodywork erg fijn bij bodywork Rotterdam. Ik ben voor een groot gedeelte tot mezelf gekomen. Ook leef ik meer uit vanuit me hart en heb ik minder stress. Het belangrijkste is dat ik weer aan het werk kan. Ik hoop natuurlijk dat de stress uiteindelijk helemaal verdwijnt. Bodywork Rotterdam heeft daar hoe dan ook een grote bijdrage aan geleverd.