Lekkage in de badkamer in ons nieuwe huis in Zoetermeer

lekkage badkamer Zoetermeer

Als je een huis koopt dan verwacht je natuurlijk geen lekkage badkamer Zoetermeer. Helaas is ons dit overkomen maar gelukkig was dit snel op te lossen dankzij de loodgieter van cvswarmte.nl. Dit adres trof ik als eerste aan op het internet toen ik dit probleem zo spoedig mogelijk opgelost wilde hebben. Op het moment dat de loodgieter het probleem heeft aangepakt, heb ik hem ook gevraagd om even door het huis te lopen om de rest van alle leidingen te controleren. Dit heeft hij gedaan en trof ook beneden hetzelfde probleem aan. Gelukkig had de loodgieter tijd om ook dit in orde te maken.

lekkage badkamer Zoetermeer

Verwacht een uitstekende service

Nu onze lekkage in de badkamer in ons nieuwe huis in  Zoetermeer is verholpen, ben ik erg blij dat ik nu weet dat het met de leidingen wel goed zit. Het heeft ons niet veel geld gekost en daar ben ik zeer tevreden over. Toch heb ik dit wel gemeld aan de vorige eigenaar die de helft van deze kosten aan mij heeft voldaan. Dit zijn ongelukjes die waar je eigenlijk niet zomaar iets aan kunt doen. Gelukkig hebben wij hierna geen verborgen gebreken meer aangetroffen en kunnen wij lekker verder gaan met klussen.