Leuke vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland

vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland

Ben jij op zoek naar leuke vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland, dan hoef je niet verder te zoeken. Via Advizo, een  jong en fris advies- en detacheringsbureau, kan je hier op zoek naar een leuke vacature in de jeugdzorg. Tevens is het mogelijk om via de Advizo Academy de kennis op peil te houden, of nieuwe ontwikkelingen eigen te maken. Wil jij hier mee rover weten, dan kan je het beste zelf even naar deze website gaan en kijken wat de mogelijkheden hier allemaal zijn. Het leuke is hier wel dat iedereen die met dit bedrijf in contact is gekomen, affiniteit heeft met de jeugdzorg, of uit de uit de hulpverlening  komt.  vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland

Op zoek naar leuke vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland

Jarenlang heb ik in een ziekenhuis gewerkt. Altijd met heel veel plezier, maar op een gegeven moment was ik op zoek naar iets anders. Een baan wat mij meer voldoening gaf, dan in het ziekenhuis. Dit was het moment dat ik in contact kwam met Advizo. Nadat ik hier een gesprek had gehad en mij de mogelijkheden werden verteld, was mijn interesse gerezen. Sinds kort werk ik dan als coach in de jeugdzorg en ik kan zeggen dat ik daar geen spijt van heb.