Lotjes Lokjes

logo

Over Lotjes Lokjes

Lotjes Lokjes is een bedrijf die kindertassen verkoopt. Alle kinderen nemen hun tas mee naar school, naar hun vriendje of vriendinnetje.
Een praktische tas die er leuk uitziet en een kind perfect vindt. Wie wilt dat nu niet?

Lotjes Lokjes kindertassen heeft een uitgebreide collectie met allerlei leuke printjes op de tas.
Voor elke gelegenheid is er een passende tas te vinden. Voor de crèche heb je bijvoorbeeld weer een ander soort tas nodig dan voor de basisschool en tijdens een vakantie.
De merken Rexinter en Zebra verkoopt Lotjes Lokjes kindertassen. Elke tas bevat een rits en een hengsel. De kwaliteit is uiteraard perfect!

Mijn ervaring

Mijn dochtertje wilde ook een tas net als haar grote broer die op de middelbare school zit. Ik ben gaan zoeken naar tassen voor haar, maar ze wilde er iets leuks op.

kindertassenToen kwam ik terecht op Lotjes Lokjes kindertassen. Een leuke website met veel verschillende kindertassen en verschillende printjes. De tas kwam aan en zij neemt de tas met alles overal mee naar toe. Nu heeft ze ook een ‘grote mensen’ tas zegt ze. Ze is er erg blij mee. Zoek jij ook een leuke tas voor je zoontje of dochtertje, dan adviseer ik om de website van Lotjes Lokjes kindertassen te bekijken!